Közép fokú nyelvvizsga szintjére menyi idő eljutni?
Raforditott ido alapjan 800-1000 ora
Felsofokra kb 2000
3-as, te egyetlen egy nyelvet nem tudsz. Ne szólj bele! (És ha meg találnád kérdezni, hogy honnan tudom: hát onnan, hogy ha tudnál középfokon angolul, akkor pontosan tudnád, hogy nem igényel 5-6 évet. (Annak, hogy az iskolában sz*rakodnak vele 9 évig, annak nincs köze a nyelvtanuláshoz.)
2-es, azt azért nem hiszem, hogy B2-ről C1 nyelvvizsgáig eljutni ugyanannyi idő (pláne 1000 óra!), mint nulláról B2-re!
"hogy az iskolában sz*rakodnak vele 9 évig"
Boccs, akkor ezek szerint 9 év se elég.
4 es
Persze ha csak a papirt akarod megszerezni nem kell 1000 ora. En arra ertettem amikor mar olyan a tudasod hogy minden tovabbi nelkul elvegezheted a felsofoku nyelvvizsgat. Erre igenis kell az a 2000 ora. A kozepfoku nyelvvizsgatol meg nagyon messze van a tokeletes nyelvtudas.
Fordittass mar kerlek egy gimissel akinek kozepfokuja van angolbol Times szovegeket, vagy irjon mar meg egy levelet ugy hogy csak max ketszer hasznalja a thing es a get szot
Erre ertettem a 2000 orat
2 es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!