Angolul ez a pár mondat hogy van?
Valaki, aki jól tud angolul kérem lefordítaná az alábbi mondatokat, nagyon fontos lenne! Köszönöm
Elegem van abból, hogy nem tőrödsz velem, észre se veszed hogy én mindig itt voltam neked és nagyon kedveltelek, fontos voltál.. Miért játszod velem ezt a játékot, hogy sosem tudsz vàlaszolni és úgy viselkedsz mintha nem is ismernénk egymást? Rámírsz, boldog vagyok aztán elhanyagolsz, tehetek én bármit te sosem fogsz engem észrevenni, legyél boldog az idióta barátnőiddel.
I’ve had enough of you not caring about me, you don’t even notice that I was always here for you, that I liked you very much, you were very important to me...
Why are you playing this game with me that you can never reply to me and behave like we don’t know each other?
You write to me, I’m happy, then you ignore me.
I could do anything but you will never notice me. Be happy with your idiotic girlfriends.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!