Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kezdő némettanulóknak német...

Kezdő némettanulóknak német mese, sorozat?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el intenzívebben tanulni a németet, csak a baj az, hogy soha nem voltam valami jó belőle. Angol nyelvvizsgám már van, németből is szeretnék majd egyet, mert az ugye pluszpont a felvételinél, és ennek kapcsán keresek valamilyen német műsort. Angolból is az élő beszéd volt az, ami egy kicsit nehezebben ment, akkor mesefilmeket kezdtem el nézni, és csak utána hallgattam bonyolultabb szövegeket. Ez a módszer bevált, németből is így szeretném csinálni. Milyen német vagy németre lefordított mesefilmeket, sorozatokat, egyszerűbb szövegű műsorokat ajánlotok? Angoltanulásnál a Spongyabobbal kezdtem, ha az le van fordítva németre, hol tudom elérni?

Köszönöm a válaszokat!

15/l

2017. szept. 5. 19:59
 1/1 anonim válasza:
Youtube-on rengeteg van. Például Anubis Haus, Deutsch Lernen Extra, Cobra11.
2017. szept. 7. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!