Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Vélemények/tapasztalatok a...

Vélemények/tapasztalatok a Jojo sucht das Glück c. német tanulást segítő sorozattal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mire jó? mire nem? Fejlesztheti esetleg a szókincset, hallást , nyelvtant ?

2017. ápr. 19. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
arra jó hogy húzd vele az idődet.. semmi másra
2017. ápr. 19. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hasznos, főleg kezdőknél. Mivel nézhető német felirattal ha nem megy még jól a hallás akkor mindenképpen segítség a felirat, kb mankó. Aztán idővel nézhető felirat nélkül. Elég alap a szókincse, szóval ha középszintű nyelvvizsga szintjén beszélsz németül lehet kevés a szókincs fejlesztéshez, de én szerettem ezt nézni amikor elkeztem tanulni a nyelvet. Gyakorolni jó volt, meg mivel ennél az a cél hogy segítse a nyelvtanulást könnyebb ezzel kezdeni mint egy sima német sorozattal.
2017. ápr. 20. 08:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2017. ápr. 20. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!