Ismertek olyan nyelvtanulást segítő sorozatokat, filmeket vagy videókat mint például az extra? És az extra auf deutschnak csak 13 része van? Linket lentebb találtok
Szia !
én a Sabrina a tiniboszorkányt szoktam youtube-n nézni,megtalálod
Sabrina Total verhext! - magyarul is fent vannak a sorozatok, ígyha valamit nem értesz könnyen összetudod hasonlítani :)
mesélnél nekem erről az extra auf deutschról ?
egész jónak tűnik :)
Ez jó ötlet, köszönöm!:)
Az extra, úgy tudom direkt a kezdő illetve haladó németeseknek találták ki, bár szerintem még a profik is nagy élvezettel nézik! Eleinte még viszonylag egyszerű mondatokban, elég érthetően beszélnek, de a részek egyre jobban nehezednek. Legalábbis én így gondolom:) A történet két 20 éves lányról szól, akik Berlinben laknak. Van egy szomszédjuk, Nic aki elég vicces figura:D és egyszer csak megérkezik Sam, aki Amerikából jött Németországba, hogy nyelvet tanuljon. Ő korábban Sascha levelezőbarátja volt. Minden részben egy újabb vicces dolgot csinálnak, én sokat szórakozom rajtuk. Csak ajánlani tudom!;)
időközben, énis belenéztem az eslő részbe, de nem bírtam sokáig nézni, mert szerintem ilyen A2 körül mozoghat
de ha nehezedik, akkor belenézek a többi részbe is
köszi am ezt az oldalt :)
néha énis belenézek
am tudsz még ilyeneket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!