Van valaki aki használja a 'Memrise'-t és tudna tanácsot adni egy-két 'etikai v. illemtani' kérdésemre?
És azt látják a többiek is hogy kifogásoltam,vagy ez neki privátban megy el?
Valamint azt szeretném megkérdezni hogy amit a másik tanul azt felvehetem-e az Ő oldaláról,vagy pedig be kell jelentkeznem hozzá hogy követem.
Valójában ezzel a követési tematikával nem vagyok tisztában hogy hogy is működik.
Egyébként privátban jelenleg nem tudod felvenni senkivel sem a kapcsolatot (ez egyébként szerintem nagy hiányosság a memrise-on), csak a fórumokon keresztül, és ott mindenki látja.
Egyébként ha nagyon félsz attól, hogy másokat kritizálsz, csak tedd fel nagyon udvariasan a kérést és tedd fel annak is a lehetőségét, hogy esetleg te tudod rosszul, mert az is mindig előfordulhat :) ("Lehet, hogy én tudom rosszul, de..." "Lehet, hogy elírták a szótáramban, de...").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!