Van olyan angol könyv mint németből a Lazán németül sorozat?
Meglepődnék, ha lenne, pedig sokan, köztük én is, vevők lennének rá. Az angol nyelvkönyvkínálat siralmas.Ezeket a fényes lapos képekre nyomtatott szövegeket tartalmazó, anyanyelvi szerzők által jegyzett tipográfiai retteneteket használják mindenütt.
Ami talán színvonalasabb, azok a szoci korszak nyelvkönyvei: Báti - Véges: Angol nyelvkönyv illetve a Czobor-Horlay szerzőpáros könyve (Lopva angolul).
Ami már rendszerváltás utáni és nem olyan rossz, az a Bridge the Gap.
De ezekhez tudtommal nincs megoldókulcs és közel sem olyan szórakoztatóak, mint a Lazán németül. Viszont még mindig fényévekkel jobbak, mint a fényeslapos rettenetek.
Régi a kérdés, de hátha...
A Báti-Véges adta vissza a hitemet angolból, van benne megoldás. Hanganyag is van, vmi kazettás, rossz minőségűt sikerült a könyvtárból kölcsönöznöm. Vissza is vittem. A Lopva angolult nem ismerem. Én sem szeretem az egynyelvűeket, értelmetlennek tartom. Aki a suliban lemarad, az nem tudja bepótolni a lemaradását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!