Olvasás angolul?
Hát ha a témát kedveled, Potter tényleg jó, annál hétköznapibb nyelvezete egy brit állampolgárnak sem lehet - kivéve a varázslós szakkifejezéseket, de hát az egy dolog.
Sokkal jobb lett volna, ha a kérdésed mellé odatűzöd, hogy milyen műfajt szeretsz olvasni, mert óriási a hatásfokbeli különbség aközött, ha az ember élvezettel olvas(na), meg ha émelyegve ül neki a favágó feladatnak.
Lord of the rings
de az ne tántorítson el ha az elején kicsit többet kell szótárazni mert majd bele jössz (válassz bármit)
Hali😁
Én most olvastam el az Everything, Everythinget (kb egy fel nap alatt) nagyon jo volt😁
Most kezdtem el a Me before you-t ,nekem nagyon tetszik szerintem nem nehez a nyelvezete es nagyom izgi.
Illetve a Harry Pottert en is tudom neked javasolni ☺
Par hete olvastam a Jane Eyre-t ,illetve a Pride and prejudice-t ezek egy picit (😂) regebbiek de szinten zsenialisak.
Vannak meg konnyitett olvasmanyok is (amiket akar a neten is meg tudsz talalni)
Remelem tudtam segiteni😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!