nyilván oka van, h. nem másolom be, szerzői jogi.
sztem ne válaszolj többet, nekem ilyen bunkó beszólások nem hiányoznak.
The process of one brokerage firm transferring all the responsibilities associated with an account to another brokerage firm in a different time zone, so that the brokerage firm can make trades over a 24-hour period. Essentially, this extends the period that the brokerage firm can make trades. This type of action may occur several times in a 24-hour period as the account is transferred to various locations across the world.
Nem 100%-os és nyers , de szerintem:
A folyamat,mikor egy brókercég átadja egy számlával kapcsolatos összes felelősséget (és szerintem tevékenységet) egy másik időzónában lévőnek, így 24 órán keresztül tud vásárolni. Lényegében kibővíti az idejét,amin belül a cég üzletelni tud. Ez a fajta művelet többször is megtörténhet 24 óra alatt a számla különféle helyekre való többszöri átadásával a föld körül.
Ahogy nézem adás-vételi közvetítő cég/ügynökség, szóval nem csak részvények,hanem lehet ingatlan és bármi más is a profilja egy ilyen cégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!