Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segitene egy angolos 2 mondattal?

Segitene egy angolos 2 mondattal?

Figyelt kérdés

Több személynek mondja ezt valaki:

I know we're short of things to read here,

and I found some old love letters of mine.

I'll just put them here, so you have a kind of circulating library (búcsúajándékként).

2017. júl. 21. 22:07
 1/5 chtt ***** válasza:

csak egy gyors nyers:

Tudom, hogy híján vagyunk itt az olvasnivalónak, és találtam néhány szerelmes levelet, amelyeket még én írtam régen/találtam néhány régi szerelmeslevelet, amelyeket én írtam. Iderakom őket, hogy legyen egyfajta kölcsönkönyvtáratok/így lesz egyfajta kölcsönkönyvtáratok.

(a kölcsön nem muszáj -- a másik lehetne még: néhány általam írt régi szerelmeslevelet, de szerintem ez túl cirkalmas, a mindennapi életben nem beszélünk így)

2017. júl. 21. 22:32
 2/5 chtt ***** válasza:
ja, "híján vagyunk" lehet "kevés itt az olvasnivalónk" is :)
2017. júl. 21. 22:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi... bár az is lehet, hogy kapta azokat a leveleket. :D
2017. júl. 21. 22:41
 4/5 chtt ***** válasza:
Lehet, de ha később nem derül ki... :D viszont felirat szempontjából tényleg jobb, ha rövidebb - mondjuk: megtaláltam néhány régi szerelmeslevelemet. (és a szerelmeslevél természetesen egybeírandó:)
2017. júl. 21. 22:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Csakis, ahogy panaszlevél is. Na de látom, hogy már elmúlt 11 óra :P
2017. júl. 21. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!