Nektek hanyadszorra sikerült a nyelvvizsgát megcsinálni?
Figyelt kérdés
2 alkalommal voltam elso alkalom:32% irasbeli 25 szobeli
Masodik 35% es 44% majdnem osszejott s szobeli.. Szerintetek osszejohet meg? :(
2017. júl. 1. 21:58
21/26 anonim válasza:
A kozepszintu erettsegi nyelvbol valahol A1-A2 szint korul van, meg a B1-et is nehezen uti meg egy-ket szivatosabb feladattal. Neked ez is viszonylag rossz lett, tehat a vizsgak azert nem sikerulnek, mert valoban nem vagy B2-es szinten. Javaslom, elobb menj el egy rendes tanarhoz, es pontosan merjetek fel, hogy merre vagy, milyen szinten es mi nem megy.
22/26 A kérdező kommentje:
Joo, igyekszem, de azert ne temessetek el :D nem voltak rossz jegyeim se 12ben ev vegen 5-os 13-ban 4-es szobelin erettsegin 8 pontot veszitettem csak.. Nekem voltakeppen az igeidokkel voltak problemaim..:( Level irasnal tobbek kozott.
2017. júl. 2. 18:04
23/26 anonim válasza:
Nekem most lett meg az angol origo komplex B2, egyaltalan nem talaltam neheznek az irasbeli 82% a szobelim 80% elsore atmentem.
14L
24/26 A kérdező kommentje:
Szivbol gratulalok!:)
2017. júl. 3. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!