Nektek hanyadszorra sikerült a nyelvvizsgát megcsinálni?
Figyelt kérdés
2 alkalommal voltam elso alkalom:32% irasbeli 25 szobeli
Masodik 35% es 44% majdnem osszejott s szobeli.. Szerintetek osszejohet meg? :(
2017. júl. 1. 21:58
3/26 anonim válasza:
Érdemes először megtanulni a nyelvet, és utána próbálkozni a nyelvvizsgával. Az eredményed alapján fényévekre vagy a szükséges szinttől, nem is szabadott volna még elmenni. Felesleges pénzkidobás. Most inkább tanulj, egyelőre felejtsd el a nyelvvizsgát.
4/26 A kérdező kommentje:
Altalanos iskolas ota tanulom. 17 eve 23 eves vagyok van mar egy angol keozepszintu erettsegim.. Am kozepfoku.
2017. júl. 1. 22:08
6/26 A kérdező kommentje:
Origo komplex.
2017. júl. 1. 22:13
7/26 anonim válasza:
Az az egyik legkönnyebb. Akkor tényleg tanulj még. Van tanárod, aki segít, vagy egyedül próbálsz felkészülni?
8/26 anonim válasza:
Én világéletemben katasztrófa voltam nyelvből, a szóbeli negyedszerre, az írásbeli hatodszorra sikerült (4 év eltéréssel). Mire rájöttem, hogy félre kell dobni a tankönyveket, időbe telt :D sorozatokból, játékokból tanultam meg angolul középfokra (napi szinten legalább 3-4 óra angol nyelvű sorozat). Szóval ne keseredj el, csak ki kell tapasztalnod, mi a te módszered :)
9/26 A kérdező kommentje:
Vaan :) vagyis volt de ez a ketto utan abbahagytam mert 120 ezer ment el osszesen radasul egyetemre is jelentkeztem iden.. Csak hat mindig bepanikolok meg az a 3 ora is epp hogy eleg.. :(
2017. júl. 1. 22:21
10/26 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van :) pl a cnn hirmuorait a bbct nagyon sokat nezem es jo forditom is.. csak valahogy ez a franya vizsga nem megy de akkor latom van meg eselyem :)
2017. júl. 1. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!