Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ling Fluent-el tanult már meg...

Ling Fluent-el tanult már meg valaki nyelvet? Vagy kamu?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor fel jön a reklámjuk és szeretnék a lehető leggyorsabban megtanulni angolul. Csak amit írnak az eléggé valószerűtlen nekem 1 hónap alatt 3 nyelv? Nyelv tanárokra már nem szórnék el több pénzt mert velük csak meg jártam.
2017. jún. 29. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1 hónap alatt :DDDD LOL vattafák :DDD

Én már 20+ éve tanulom és használom is az angol nyevet, Kérdező, de még MINDIG nem vagyok tökéletes benne. 1 hónap alatt a szókincs max. negyedét tudnád megtanulni, és akkor a nyelvtanról, fonetikáról, szövegértésről még nem is beszéltünk.

Ez egy bazinagy lehúzás, kamu átverés, hiszékenyeknek.

2017. jún. 29. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:

"1 hónap alatt a szókincs max. negyedét tudnád megtanulni..."

Szóval akkor a teljes angol szókincset négy hónap alatt lehet megtanulni?

[link]

Oxford English Dictionary / Second Edition (1989) - Actual size: 20 volumes, 21,730 pages

20 kötet, 21730 oldal .......Good luck!

Tudom, tudom .... ennyi szót a legtanultabb és olvasottabb angolok sem ismernek. OK, az egy kötetes erősen tömörített kiadás (concise edition) "csak" 2112 oldal ....

2017. jún. 30. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvtanárok legalább tanítottak. Ennyi erővel a pénzt az ablakon is kidobhatod, erre ne költsd el! Ahol azt mondják, hogy egy hónap alatt folyékonyan beszélni fogsz, ott hazudnak. Ha ezt nem látod be, sajnálni tudlak csak. A munkát nem lehet megspórolni. Lehet élvezetesebbé tenni a nyelvtanulást, érdekessé és színessé. De csodák nincsenek. Ahogy fogyitabletták sem, amik leégetnek rólad 40kg-t 3 nap alatt. Ébredj fel!
2017. jún. 30. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Az előbb elpoénkodtam #1) kissé félreérthetővé sikerült félmondatán, de amúgy mind vele, mind pedig #3)-sal tökéletesen egyetértek. A nyelvtanulásra nincsenek csodamódszerek, egy hónap alatt nemhogy 3 nyelvet, de egyet sem lehet megtanulni. Az ilyen mind "egy bazinagy lehúzás, kamu átverés, hiszékenyeknek", ahogy #1) írja.

Persze ha valakinek az nyelvtudás, hogy tud venni a boltban egy kiló kenyeret és meg tudja kérdezni, hogy hol van a Futrinka utca (és tételezzük fel, hogy nagyjából megérti a választ :), akkor azt esetleg el tudja sajátítani 1-2 hónap alatt. Hangsúlyozom: esetleg.

2017. jún. 30. 15:21
 5/7 Garpe ***** válasza:

A Ling Fluentet nem ajánlanám, mert a Google második találta egy HVG cikk ami arról szól, hogy a LingFluent oldalt tavaly feljenetették a FEOSZ-nál ( [link] a második egy index forum ahol arról írnak többen, hogy átverték őket, egyesek írják, hogy csak angolnyelvű anyagot küldtek neki, mert a többi "még nincs kész" ( [link]

Ha iylen önnálló, de játékosított nylevtanulási módot keresel, amit én is szeretek, akkor alapvetően az ingyenesekkel érdemes körbenézned. Nagyon jó a Duolingo, ha beszéd központúság, alkalmazott nylevtan és szóknincs kell. Magyarról sajnos angolt lehet csak. Jó a Memrise is, ha csak szókincs kell, ezek ingyenesek. Jó összefoglaló van a [link] oldalon (lingvo.info és ott lingvopolis), hogy milyen nylevtanulú eszközök (és sok egyéb) van bármilyen nyelvről, bermire.

Megpróbálhatod a Babbel-t is, de fizetős, és nincs magyarul.

Ha ilyen játékos online dolgok érdekelnek szívesen javasolok egy-kettő ingyenest, ha megmondod miylen nylevet akarsz tanulni és miylen nyleveket beszélsz már.

2017. júl. 1. 02:18
 6/7 Becixxx válasza:

Érdekes, hogy a Ling Fluent oldalán sokkal pozitívabb kommentek vannak.

Választhatsz akár spanyol, angol, kínai, vagy bármilyen nyelvet, mintha egyik se lenne nehezebb a másiknál. Brilliáns ! Tényleg ki kéne próbálni - nem tudok mit mondani erre...

2019. márc. 11. 20:26
 7/7 stratega válasza:

Szerintem ebben minden benne van.

[link]

Egyszóval átverés.

2019. dec. 7. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!