DyttaDetty kérdése:
Mi a különbség az overall satisfaction és a total satisfaction között?
Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 19:16
1/4 anonim válasza:
Overall satisfaction=Összességében, mindent egybevetve való elégedettség. Több szempontot összesítve.
Total satisfaction=Teljes elégedettség. Ha száz százalékban elégedett vagy valamivel.
2/4 anonim válasza:
Az overall 90%-os
a total 120%-os
elégedettség
3/4 Vree válasza:
Váó, #1 tökéletesen megfogalmazta :D
Talán "általános" és "teljes" a magyar legközelebbi megfelelők, de az "összesített" is, csak más értelemben, ahogy #1 leírta. A "total" szó az "összeg" szót is jelenti az angolban, tehát csak összeadás nyomán keletkezhet ez az eredmény, az overall-nál nincs megadva, hogyan (lehet mondjuk átlagolás például).
Az overall-nál én csoportfelmérésekre asszociálnék még, mondjuk "a lakosság összesített elégedettsége" az overall lesz.
4/4 jikanv válasza:
Hulyeseg, mindketto ugyanazt jelenti. (nagyon meg vagyok elegedve, Teljesen meg vagyok elegedve). Jatszas a szavakkal. Egy az egybe ugyanazt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!