Itthonról angolul tanulni?
Itthon vagyok egy 8 hónapossal, tanfolyamra menni lehetőségem nincs. Van valami jó módszer, amivel tudok itthon angolul tanulni? Sok feliratos filmet nézek, de jó lenne azért egy erős alapokot biztosan tudni. A bajom a kiejtéssel van igazán, hiába tanulok szavakat, ha nem tudom, hogy kell kimondani... szóval, van valami ilyen letölthető program, vagy BÁRMI, amivel tudom magam itthonról képezni?
Köszönöm
Én mikor tanultam angolul ezt a honlapot nézegettem minden nap: [link]
Rengeteg cikk van fent, különböző témakörökben, minden nap 1-2-t kiszótáraztam, megtanultam a szavakat és írtam róla 1 oldalas "fogalmazást", amiben elmondtam a véleményemeet róla úgy, mintha egy másik embernek mesélném el, ehhez mindig használtam netet, hogy kifejezéseket keressek hozzá, azokat is kiírtam szótérba és megtanultam.
Ezen kívül az 5 perc angol újságjait megvettem (de ncore-on is fent van, ha kellene meghívó küldök), abban is van egy csomó cikk, meg hanganyag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!