Valaki lefordítaná nekem? :$ Sürgőőős.! Elég a lényege, csak azt kell elmondanom.
Köszönöm, igazán megtisztelő, hogy f*szarcúnak neveztél. Ennél szebb bókot még sohasem kaptam:)
Szívesen szoktam segíteni, ha látom a kérdezőn, hogy egyáltalán próbálkozik, csak nem sikerül neki.
De iszonyatosan idegesítő, hogy minden második kisiskolás befirkálja ide a háziját, és elvárja, hogy valami idióta megcsinálja neki.
Képzeld el, nem egy kérdés volt már, ahol elmagyaráztam feladatokat, mert a kérdező világosan leírta, hogy mit nem ért, hol akad el stb...
De ez a pofátlanság netovábbja, hogy csak úgy elvárja vkitől, hogy megcsinálja helyette.
Majd egész életében mindent mással fog csináltatni?
Mellékesen te sem írtál értelmes választ a kérdésre, szal szerintem ne pofázz.
Kérdező: Próbálkozz vele, és írd le mire jutottál. Majd kijavítjuk. De azt akkor sem várhatod el, hogy megcsináljuk helyetted.
"Tanácsolom h keress valami kockát aki letudja fordítani."
Erre meg már nem is lehet normálisan reagálni. Gondolom csak vmi szánalmas kis 14 éves vagy. Hogy lehetsz ilyen pofátlan, hogy elvárod a segítséget, de azért "lekockázod" azt, aki megcsinálja. Undorító vagy.
93%-os: Aranyos vagy, hogy segíteni próbálsz neki. De ne hagyd már, hogy így kihasználjanak az emberek. Majd egyszer te is megunod. Mindenkinek segítesz, elkérik a házidat, de a hátad mögött meg lestrébereznek.
Ha annyira sokat kellene tanulnod, akkor nem ide írogatnál. Ezt kb tovább tart begépelni, mint lefordítani.
Imádom ezeket a kifogásokat. "holnap dogát írunk", "sok a dolgom", "nem értem:(((", "nem tanultuk"....
Fogja má be a 89%-os XD
Hát mint írtam: segítenáék ha tudnék németül, te pofátlanság netovábbja XD
17:32 vagyok és íme a szöveg:
Hamburg nem csak egy „világkikötő”, amely 300 állandó vonalszolgálaton keresztül 1100 kikötőjével az egész világgal összeköttetésben van és a fontosabb légvonalak és távolsági utak metszéspontján fekszik, hanem ugyanakkor a legfontosabb iparvárosa a szövetségi köztársaságnak. Az új rendezőpályaudvar a legnagyobb Európában. Ez most is a német ásványi olajüzem központja, melynek feldolgozási kapacitása itt 10,8 millió tonnát tesz ki: az elektromos-, vegyi- és acélüzem, a hajóépítés mellett fontos szerepet töltenek be: kiadó- és nyomdaközpontként a város az Alsternél és az Elbe-nél egy jelentős hely. A világra való nyitottságának és a gazdasági kapacitásának megfelelően Hamburg is a modern természettudományoknak jelentős kutatási központja lett. A Gnef-ben lécő CERN mellett ma a Német Elektron Synchroton (? ezt nem tudtam pontosan) talán a legfontosabb központ az anyag legkisebb szerkezetének kutatásához, több mint 400 híres tudós a világ minden tájáról, beleértve a Keleti tömb államait és a Népköztársasági Kínát is, dolgoznak a legkülönbözőbb projekteken. Minden évben kereken 9000 látogató a Notkest utca 85-be. A kikötőkön, üzleteken és üzemeken kívül a város kulturális élete sem túl rövid. 1678-ban építette Hamburg a legelső német operaházat és száz évvel később a közeli, Lessings nevével összeköthető első német nemzeti színházat. A művészet ésipar a nagyszerű porcelágyűjteményével és a hamburgi történelem múzeumával mindenekelőtt Ernst Barlach, szobrásznak szentelt múzeum egy értéket képvisel (?). Az egyetemen, a 61.000 hallgatóval különös figyelmet szentelnek olyan szakoknak, mint a sinologia, afrikanisztika, orientalisztika és trópusi gyógyászat. A festői régi vidék a szép régi favázas házaival a nagyváros külvárosát/kertvárosát képezi, amit a hamburgiak a fák virágzásakor látogatnak és ősszel pedig a lüneburg-i ligetbe utaznak el.
Nem lett tökéletes, de most így sikerült. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!