Van esély rá hogy átmentem? Fontos!
Figyelt kérdés
Tegnap volt a BME írásbeli vizsgám, a szövegértés nem ment túl jól. A levél és a fordítás nem sikerült rosszul, a gapfilling-es rész is viszonylag jó, a hallgatós meg teljesen jó. Ha nem lennének a szövegértések (rövid és hosszú is), akkor biztos vagyok benne, hogy meglenne. Lehet hogy bennem van a hiba, de én tényleg nem találtam a szövegben a válaszokat..2010. máj. 16. 15:20
1/5 anonim 

válasza:

minden egyes vizsgarésznél meg kell lennie a 40%nak.
2/5 anonim 

válasza:

Hali én is 15én voltam Szolnokon nyelvviszgázni:D
3/5 anonim 

válasza:

Szia!
Én áprilisban vizsgáztam, igaz nem a BME-nél, de én is hol biztosnak éreztem a sikert, hol nem.. Itthon próbáltam visszaemlékezni mit írtam, próbáltam százalékosan kiszámolni.. Aztán megkaptam a hivatalos eredményt, aztán meglett, jobban sikerült, mint gondoltam :)
Ha 40%-ot elértél, és ahogy írtad a levél és a fordítás jól sikerült, akkor biztos megvan :)
4/5 anonim 

válasza:

A GO-ra gondoltál? Abban meg lehetett találni a válaszokat.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megvan a nyelvvizsgám! :) írásbeli 80, szóbeli pedig 90% :))
2010. jún. 19. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!