Mit jelent ez a mondat?
A savvy az hozzáértés, ész intelligencia, tud, ért, felfog, kapisgál. Az in those leagues meg azt jelenti hogy azokban a körökben, abban a bajnokságban, abban a társaságban.
Yogo dahlites hozzáértéssel válaszolt:
Csak figyeld őket! Nemsokára abban a bajnokságban játszzol.
Sz. Zs. "hivatalosan" így fordította:
- Tartsd szemmel őket, ha beszállsz a ringbe - figyelmeztette Yugo, aki dahli lévén járatos volt az efféle ügyekben.
:)
Ez tényleg jobb mint az isauráé.
De miért van a leagues t9bbesszámban?
isauráé is teljesen jó (tőlem ment is a zöld kéz) a szövegkörnyezet ismerete nélkül - én csak annyival voltam "előbbre" (amiért mindig le is pontoznak), hogy rákerestem a szövegkörnyezetre - [link] - (mert akárhogy lehúznak is érte, anélkül fordítani... és ez pont jó példa is volt rá, hisz - ahogy mondtam is - isaura fordítása is megállja a helyét önmagában, de ha látod, hogy mi van előtte-utána:)
A többes számot rábízom valaki nálam okosabbra, mert tőlem csak annyi telne, hogy így mondják, az meg nem sok, bocsi. :)
abban a bajnokságban, abban a társaságban, azok között az emberek között
mert emberEK talán azért
Pakistani players also play in those leagues.
If you're coached real well in those leagues you're really well-prepared
the increasing levels of private investment in professional clubs in those leagues.
Teams in those leagues are drafting players who have matured after two to four years in college.
There are existing templates for such rewards in those leagues which predates this time.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!