Egyedül meg lehet tanulni egy nyelvet?
Figyelt kérdés
A gimiben nincs lehetőség spanyolt tanulni,viszont én minden áron szeretném megtanulni a nyelvet.
Nyelvtanárt nem szeretnék a közeljövőben,nem túl olcsó.
Duolingon,a BBC nyelvtanulásos appján,és spanyol nyelvtan könyvekből (pdf) mennyire tudnám megtanulni a nyelvet?
Esetleg mit tudtok még tanácsolni?
2017. ápr. 18. 21:24
1/10 Pelenkásfiú válasza:
2/10 anonim válasza:
Nehezebben mint ha suliban/tanfolyamon/tanárnál tanulnál , de lehetséges ugyan úgy:)
3/10 anonim válasza:
Van egy olyan számítógépes program ahol gyerekjáték megtanulni a spanyolt.A szomszédom azzal tanulta meg.
4/10 A kérdező kommentje:
1,2! Köszönöm:)
3: mi a program neve?
2017. ápr. 18. 21:54
7/10 anonim válasza:
Nem tudom,hogy mi a program neve, de azt tudom róla, hogy felolvasnak sok szót/mondatot és a végén visszakérdezi, úgy hogy van ott pár válasz és a hülyeség kiválasztod.Gondolom hatásos, mert kint dolgozott másfél évet Spo.-ban.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
ROSETTA STONE a program neve. nCore-on fent van ingyen.
10/10 anonim válasza:
Ha van eszed, hozzá időd, és legfontosabb, hogy legyen szorgalmad akkor alapszinten biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!