Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan lehet angolból a...

Hogyan lehet angolból a hosszabb mondatokat megérteni?

Figyelt kérdés
Az szerintem nem elég, hogy az ember kezdjen el olvasni angol szövegeket. Attól nem biztos, hogy a hosszú mondatokat meg fogja érteni.
2017. febr. 17. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Attól tényleg nem.

1. Be kell járni az órákra rendszeresen.

2. Nem csak melegedni, hanem végig kell csinálni minden egyes feladatot.

3. Meg kell írni a házi feladatot rendszeresen, és legjobb tudásod szerint (nem lemásolva valakiről).

4. Vérmérséklet szerint ezeken a kötelezőkön kívül is minél többet kell találkozni a nyelvvel órán kívül is. Bármilyen formában, ahogyan jólesik.

És akkor menni fog.

2017. febr. 17. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

(ui.: már nem vagyok sulis :/ )

2017. febr. 17. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Fel

kell

őket

darabolni.

MINDIG

2017. febr. 17. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
A 3. ötlete jó, próbáld meg részekre tagolni, egy idö után látni fogod, hol van a következö részmondat kezdete.
2017. febr. 17. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Csinald ugy, hogy rovid mondatokbol csinalsz hosszuakat. En igy tanultam. Tudom az ellentetje erdekel, de elobb a legkisebb elemeket kell tudnod. Az angol analitikus nyelv azaz mindennek meg van a meghatarozott sajat kis helye. Erdemes megnezned eloszor magyarban hogy alkotsz hosszabb mondatokat. "Az szerintem nem eleg, hogy az ember kezdjen el olvasni angol szovegeket." ugy milyen hosszu? Irhattad volna azt, hogy "Szerintem, nem eleg angol szovegeket olvasni" ehelyett tovabbi elemeket tettel bele. Ha latod, hogy kicsibol hogy keszitesz hosszut akkor forditva is tudni fogod.

Az angol az egyik legszebb, legertelmesebb nyelv a vilagon. Erdemes idot tolteni vele. A tanulasa azert lehet nehez, mert kotott, de ezaltal egyszerubb is.

Sok Sikert!

2017. febr. 17. 20:53
 6/7 anonim válasza:
34%

Hogy a legszebb, legértelmesebb, azt nem mondanám. Max könnyen tanulható, egyszerű.

Kerdező: legjobban a mélyvízben lehet megtanulni. Angol anyanyelvűekkel beszélgetve.

2017. febr. 17. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Tökmindegy, hogy sulis vagy-e vagy nem, attól még angolóráid vannak, nem? Vagy csak önállóan tanulod? Milyen szintű könyvből?
2017. febr. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!