Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ki hogyan tanult meg angolul?

Ki hogyan tanult meg angolul?

Figyelt kérdés

Én pld hiába tanulom a szavakat elfelejtem mivel nem gyakorlom nincs kivel tanárom meg nincs is :l .

Olvastam hogy jobb teljes kifejezéseket tanulni mint csak szavak.

Könyvekkel is próbálkoztam de nem lelek olyan könyvet ami lefoglal max 2 oldalt olvasok és bele unom magam.

pld itt egy kifejezés:

set the house on fire (=felgyújtani a házat)

és ha én ezt pld egy mondatom ba be akarom iktatni

pld .I had/have set the my house on fire.

nem tudom mennyire értelmes a mondat

de pld ti hogy jöttetek rá, hogy ilyen kifejezéseket hogy is kell használni.

Valahogy nem jutok előrébb.

2017. jan. 29. 22:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sztrogoff

Inkább nem találtam még olyan olvasnivalót ami lekötne a tudomány érdekel de ott igen bonyolult még :) majdnem minden második szót ki kellene szótárazni.

2017. jan. 30. 21:19
 12/17 A kérdező kommentje:

ma 21:04

23 miért?

2017. jan. 30. 21:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Filmeket keresek de sehol sem lelek.
2017. jan. 30. 21:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Én is játszom egy játékot annyi a jó hogy van egy csapata hol angolul irunk többnyire meg is értem őket csak irni nem igazán merek hogy elrontom.
2017. jan. 30. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát az érdekes, ha sehol se találsz filmet, mert az interneten minden fenn van. hosszupuskasub.com Kikeresed a sorozatot, filmet a feliratok között és letöltöd hozzá a filmet egy torrent oldalról. Az oldalon fent vannak jellemzően a magyar és az angol feliratok is.

Nézz youtube videókat, ahol van angol felirat. https://www.youtube.com/watch?v=zcK2FNpNALI

2017. jan. 31. 04:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"majdnem minden második szót ki kellene szótárazni"

Szerinted másoknál ez hogy volt, mikor elkezdtek olvasni?

2017. jan. 31. 08:50
 17/17 VajdaRobi válasza:

Keress olyan honlapokat, ahol tanulási stílusokról, módszerekről vannak anyagok. Olvasd el, hogy melyik áll hozzád közel és annak megfelelően tanulj! 1000% hasznosabb, mint seggelni.

Csomó nyelviskolának, meg önfejlesztéses oldalnak vannak ilyen cikkei (chance magazin, speaknyelviskola.hu, eljokosabban.hu stb)

2017. jan. 31. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!