Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki lefordítaná nekem ezt...

Valaki lefordítaná nekem ezt az angol szöveget magyarra?

Figyelt kérdés

I always wanted to study medicine. I had an uncle in London, so when I was 16, I came here.

It was very hard. I remember the drive from the airport. The roads were so much bigger and busier than in Kenya. It was summer, and the weather was lovely. But then of course the first winter came. It was the coldest winter of the years!

My patiens are of all nationalites, all religions, all colours. I love it. I’m seeing the third genreration of the same families.

This is democratic country. You’re free here, you can say and think, and do what you like.

England is a welcoming society. My children were born here. All their friends are English. I feel British now. I because a British citizen 24 years ago. Britain gave me an education and the opportunity to better myself. This is my country, my home.

Előre is köszönöm annak aki időt szán rá!

2017. jan. 14. 23:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Ilyen hosszabb szövegeket itt nem szoktak fordítani. (Ingyen semmiképp.)

Ha nem felel meg a google fordító, akkor kereshetsz olyan oldalakat ami ezzel foglalkozik. Most így hirtelen nem jut eszembe a neve, csak annyi hogy mindenféle nyelven irogálnak és szinte minden nyelvnek van egy anyanyelvi beszélője és ők fordítgatják.

2017. jan. 15. 00:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is gyógyítást akartam tanulni. Volt egy bácsikám Londonban, szóval mikor 16 lettem ide jöttem. Nagyon nehéz volt. Emlékszem arra, amikor elautóztunk a reptérről. Az utak sokkal nagyobbak, forgalmasabbak voltak, mint Kenyában. Nyár volt, és imádnivaló idő. De utána persze jött az első tél. Az volt az évek leghidegebb tele!

A pácienseim mindenféle nemzetiségűek, vallásúak, minden színben (rasszban). Imádom. Mostmár a harmadik generióját kezelem ugyanazoknak a családoknak.

Ez egy demokratikus ország. Szabad vagy, azt mondod és teszed amit akarsz, és csinálhatod amit szeretsz.

Anglia egy vendégszerető társadalom. A gyerekeim itt születtek. Az összes barátjuk angol. Már britisnek érzem magam. 24 éve vagyok brit állampolgár. Britannia taníttatott, és megadta az esélyt hogy jobb lehessek. Ez az országom, az otthonom.

2017. jan. 15. 00:19
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

De elég egyszerű egy szöveg, szóval elkezdem. Legfeljebb valaki más befejezi.

Mindig is orvostudományt szerettem volna tanulni. (Ebbe bármi bele tartozhat, gyógyszerész stb)

Volt egy nagybátyám Londonban, szóval amikor 16 éves voltam, akkor jöttem ide.

Nagyon nehéz volt. Emlékszem az útra a reptérről. Az utak sokkal nagyobbak és forgalmasabbak voltak mint Kenyában. Nyár volt és az idő is imádnivaló volt. De persze eljött az első tél. Az volt a leghidegebb tél az utóbbi években.

Egyébként nekem ez egy kicsit túl egyszerűnek tűnik, nincsenek összetett mondatok stb.

Te írtad?

A többire nincs időm, de röviden annyi, hogy ez a személy végül elkezdett dolgozni a megálmodott szakmájában és nagyon szereti, hogy mindenféle nemzetiségű és vallású páciense van/volt. Szabadnak érzi az országot, azt mondhat és csinálhat amit akar. A gyereke is ott született már és britnek érzi magát, mivel már a lakosa 24 éve és a gyerekének is angol barátjai vannak. Britannia adott neki tanítást és egy jobb életet. Ez az országom, az otthonom.

A második részt már nem szóról-szóra fordítottam bocsi. És a második rész is első személyben van, tehát maga meséli az egészet. Csak nekem így könnyebb volt a "tartalom" mondás.

2017. jan. 15. 00:27
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Közben persze megelőztek :D

Persze végis mindegy mert majdnem szórol szóra ugyan az.

2017. jan. 15. 00:29
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Megint megcsinálta egy lelkes balek a lusta disznó házi feladatát.
2017. jan. 15. 01:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
zoligyerek, azert van az oldal, hogy kerdezzenek. Hazi vagy akarmi, kinek mi koze hozza? Egy szoveg es kesz. Ugyanigy, sok balek van aki segit hulye FB szerelmes vallomasokban, rinyalasokban, es miert ne, segites, es megint csak egy szoveg. Sokunknak ez kikapcsolodas.
2017. jan. 15. 01:47
 7/11 anonim ***** válasza:
A gugli kidobja, leckefüzet. Elmész majd vizsgázni is?
2017. jan. 15. 02:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Meg egyszer irom.

Mi kozod hozza, hogy mi a szoveg?

2017. jan. 15. 02:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a fordítóknak a segítséget! Ezeket a szövegeket én utána megtanulom, nem házinak kellett.)
2017. jan. 15. 16:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja és azért ilyen egyszerű (már akinek) mert egy iskolai tankönyvből van.
2017. jan. 15. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!