Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 7. -es vagyok eddig angolt...

7. -es vagyok eddig angolt tanulok és szeretnék japánt tanulni majd ki is költözni. Ehhez lenne kérdésem de többi lent. (? )

Figyelt kérdés

Szval szeretnék japánt tanulni amihez

eddig a hunfalvy iskolát néztem. Léci irjatok iskolákat ahol japánt lehet tanulni. És a másik kérdés a kiköltözédről lenne. Nekem Japán tetszik maga az iskola a szokasák az animékért is oda meg vissza vagyok. És ha ki akarok költözni a vízumot hogy szerezhetném meg és mit lenne érdemes majd ott dolgouni. Eddig óvónőre gondoltam, vagy valamelyik iskolában magyar nyelvet tanítani... Várom a válaszokat! 😃🙏

2017. jan. 11. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor kezdj hozzászokni a szakihoz, mert Japánban mindenki szakit iszik.
2017. jan. 12. 02:29
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Első körben ezeket olvasgasd.

Magyar nyelvtanárra nem nagyon van igény, elég kevés iskolában tanítanak magyart.

Óvónő...hát...

Informatikusként valamivel több esélyed lenne elhelyezkedni :D

2017. jan. 12. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd rájössz te is, mikor felnőttebb leszel, hogy Japánba nem lehet csak úgy kiköltözni. Az anime pedig közel sem a valóság.
2017. jan. 12. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Óvónőből éppenséggel hiány van Japánban, de ez pont az a szakma, ahová nem vesznek fel olyat aki akcentussal beszél Japánul, hiszen az óvodás gyerekek is még tanulják a nyelvet, és nem tesznek melléjük olyat akitől furán tanulhatnák meg. Kivétel az angol anyanyelvűek, őket a korai nyelvoktatás miatt felveszik óvónőnek. De ez tényleg csak anyanyelvű angolosokra érvényes. Azt sem felejsük el, hogy a japán óvónőknél alap elvárás, hogy tudnak zongorázni, mert nagyon sok zenére végzett gyakorlatot csinálnak a gyerekekkel, és az óvoda fel is van szerelve zongorával. Szóval ha nem tudsz, akkor azt sem ártana megtanulnod.

Vannak még esetleg a kint élő külföldi gyerekek számára létesített magánóvodák, oda még talán be lehet kerülni valahogy.

Ha olyan szakmát akarsz, amivel Japánban kapva kapnak rajtad, akkor javaslom a mérnöki, orvosi, ápolónői végzettséget. Ezekkel el lehet helyezkedni, bár az egészségügyi végzettségeket honosítani kell.

2017. jan. 13. 13:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A hasznosat és kevésbé hasznosat is! :D
2017. jan. 18. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!