Az új német tanárom katasztrófa, mit tegyek?
Pár hónapja diplomázott és az a legnagyobb baj h azt csinálja h órán feladja pl a szöveghez való kérdéseket a köynvben, de nem beszélünk meg semmit, el se olvasuk közösen a szöveget és le se fordítjuk..csak a kérdésben való idegen szavaka tkrédezi meg...
Ezen felül még, ha ez nem lenne elég...teljes hangzavar van és a saját hangomat nem hallom!!!Kérdez a tanár és ugye nem hallja amit mondok, de nagyon én se..rájuk sem szól, hanem beszélget mg röhög velük! :S
Összevagyunk vonva a másik gimis osztállyal, mi vagyunk a "jó" németes csoport, de 2es tanuló is van köztük, mert nem akarták őket elválasztani, de mi vagyunk a kísérleti osztály...akkor minek jó és rosszabb csoport ha ez így van kérdme én?
Jövőre érettségi...nagyon szerettem az előző tanárunkat, és a németet is!De ez így..nagyon rossz.. :( különtanárhoz nem akarok menni..
Osztályfőnöknek szóltam, annyit mondott h kezdő és el kell nézni neki....
Mit tegyek???
Az hülyeség, hogy nem lehet semmit se tenni.
Kezdésnek a szülőnek kellene beszélnie, plusz az osztálynak összefogni, hogy azért nagyobb legyen a hangsúly.
Ha összefogtok, esetleg bemegy jó pár szülő, akkor lehet, hogy leváltják.
Az meg hogy kezdő kit érdekel? Az ő bénasága menjen a diákok rovására? Láttam már baromi jó kezdő tanárt, szóval ez csak kifogás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!