Hogyan tanuljak meg spanyolul?
Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon szeretnék meg tanulni psnayolul.. a Csajok Szilikon Ez Lessz a Paradicsom sorozat (ssnhp) miatt igazából nagyon meg tetszet a spanyol nyelv .. google fordítoban probáltam de szerintem az kevés pár szót már tudok pl számok : una dos tres stb... illetve : hermana hermano lanytesvér/ fiutestvér (testvér) stb segítsetek hogyan tanuljak meg a válaszokat előre is meg köszönöm bocsika asok írás miatt 17 /L#spanyol #Nyelvt tanulás
2016. dec. 13. 14:58
1/9 A kérdező kommentje:
meg a helyesírás miatt 2-es voltam :D :D meg sietek isxdd de a válaszokat meg köszöném ^_^ :*
2016. dec. 13. 15:01
2/9 anonim válasza:
Tudsz valamilyen más nyelven? (A magyaron kívül)
3/9 A kérdező kommentje:
angolul 1 kicsit..
2016. dec. 13. 15:07
4/9 anonim válasza:
De hj csak egy kicsit? Altalanosban, gimiben nincs angol? Rengeteg nyelviskolaban van spanyol oktatas, nezd meg melyik van kozel a lakohelyedhez. Amugy a spanyol szep, de tok folosleges, hacsak nem akarsz majd olyan teruleten dolgozni, ahol hasznat veszed. En is megtanultam, meg nyelvvizsgam is van belole, de egyszeruen nem tudtam hasznalni, igy elfelejtettem.
5/9 anonim válasza:
Duolingo -> én is ezzel tanulok! Kevés angol/ német tudás szükséges.
Van online is & app is.
6/9 A kérdező kommentje:
koszonom en nem akarom hasznalni semmire sem csak szep nyelv hat a kielytéssel van bajom inkább az angolban.. de tanuljuk 4-es vagyok belole :))
2016. dec. 13. 15:50
8/9 anonim válasza:
Én a helyedben magyarul tanulnék meg!!!! Undorító a helyesírásod!!!
9/9 A kérdező kommentje:
anyad
2017. jan. 1. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!