Hova tűntek a perfektül tudó franciások?
Régebben volt itt kettő is, mostanában egyiket sem látom.
A francia nyelvvel kapcsolatos kérdésekre teljesen hibás vagy értelmetlen válaszok jönnek, és hiába a jóindulat, ha hiányzik a megfelelő tudás.
Az előbb olvastam egy egyszerű kis karácsonyi dal fonetikus leírását, tele van hibákkal.
Megúnták a kérdéseket?
1. válaszoló, non comment.
2. hozzászóló, nagyon tévedsz, vagy nem tudsz franciául!
Hárman vagyunk itt egy francia tagozatos osztályból, mind a hárman jóformán az ő világos magyarázataiknak köszönhetjük, hogy javultak a jegyeink.
Én pl. tavaly úgy lettem ötös franciából, hogy elolvastam a világos magyarázatokat és tanácsokat, amik sokkal érthetőbbek voltak a tanárunk szövegénél.
Sajnáljuk is, hogy már nem járnak ide.
Interneten eleg sok anyag van mindenhez, Ja hogy lusta vagy rákeresni és inkább várod a választ? Egyszerűbb valóban 😂
Sose fogsz megtanulni egy idegen nyelven se rendesen
Szó sincs lustaságról, nagyon tévedsz!
Azért szoktam erre az oldalra jönni, hogy olyan dolgokat kérdezzek meg, amiket máshol nem találok vagy nem értek.
Nagyon szeretem a francia nyelvet, most például beteg vagyok, mégis ezzel foglalkozom.
De már annyi pontatlan válasz vagy értelmetlen magyarázat jön a kérdéseinkre egy idő óta, hogy így tettem fel ezt a kérdést, hátha az érintettek is válaszolnak.
Én vagyok az egyik, aki általában aktívan válaszolt a franciás kérdésekre, meg Julianna is. Julianna nem tudom, hova tűnt, velem az a helyzet, hogy egyrészt elég sok a dolgom, ritkábban jövök fel GYK-ra, másrészt pedig kicsit meguntam az itteni francia iránti gyűlölködést. A jó válaszaim állandóan le lettek pontozva - sokszor 0-ra - , plusz kaptam a csodás beszólásokat is. Ezért már nem annyira figyelem a franciás kérdéseket, de persze változó, még mindig van, hogy válaszolgatok egy-kettőre. Csak aztán általában felhúzom magam a reakciók miatt.
De nagyon örülök, ha tudtunk segíteni többeteknek a válaszainkkal! Ha bármi kérdés felmerül benned/bennetek, írjatok rám nyugodtan privátban, szívesen segítek. És akkor kérdést se kell kiírni, elég priviben feltenni. :)
Igen, kedves utolsó válaszoló, rád gondoltam, és Juliannára.
Úgy látszik, ő is megunta az érdemtelenül rossz értékeléseket, bár privátban néha válaszolt még egy ideig ő is.
De mostanában nem látom sehol.
Akiknek ez volt a céljuk, nem nektek ártottak, hanem azoknak, akik értelmes magyarázatokat és fordításokat kértek.
Hogy ezeknek a mocskoknak mit kívánok, azt nem tűri el a GyK nyomdafestéke, de jön még kutyára dér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!