Szerintetek emiat adjam fel az álmom?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta artista szeretnék lenni. Az angol nem megy túl jól akár menyire akkarom és probálkozok vele (fel is vagyok mentve belőle), itthon probálkozok egy angol tanulós appal is ( én úgy érzem segít). Serintetek meg tudok tanulni így angolul olyan szinten hogy kézöbb akár külföldön is tudjak dolgozni artistaként? Adjam fel az álmom?2016. okt. 8. 12:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak emiatt nem erdemes feladni.Az nagyon jo, ha ugy erzed segit az app, csak legyel kitarto es tanulgasd szorgalmasan.:) Ha ugy alakul, hogy van lehetoseged kulfoldi munkara, vagy barmire angol nyelvteruleten, vallald el, es ha eddig nem is nagyon ment, az biztos hogy kulfoldon jol megtanulsz angolul.Sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. okt. 8. 14:27
3/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Javaslom,hogy legyen a telefonodon,MP3-adon angol szöveg,vagy repp,és azt hallgasd lyukas idődben(utazás,várakozás közben,vagy elalvás,tanulás közben).Ez az angol nyelv hangzását,szavait,mondatszerkezetét értelmedbe vési.Később ráér megtanulni, mit jelent,mi a szerkesztési logikája(ha van az angolnak olyan).
4/5 anonim válasza:
Filmek sorozatok nézése angolul magyar felirattal.
5/5 anonim válasza:
Miert kellene feladni?
Sokan dolgoznak, elnek angol nyelvteruleten nagyon keves vagy majdnem nulla nyelvtudassal.
Egy artista kezevel, elkepzelesevel beszel.
ha egy nap kijutsz, akkor jobban megtanulod ami kell. Addig is lehet nyaralni jarni a tanulgatas celjabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!