Van érdemes küzdenem ezért az álomért? Vagy adjam inkább fel? (zongoristák!? )
3 évig zongoráztam majd abba hagytam egy évre és mot megint elkezdtem. A tanárok már akkor sem akarták hogy abba hagyjam mert elég tehetségesnek gondoltak. Most a zongora egyszerűen a mindennem de hát hogy is mondjam...
A szolfézs tudásom eléggé gyatra. A kotta olvasás megy azzal nincsen problémám csak az elméleti részek. Így arra gondoltam hogy várnék egy évet és nem konziba felvételiznék hanem 9.-ben megpróbálnék átiratkozni és addig gőz erővel pótolnék mindent.
Mit gondoltok van esélyem vagy inkább ne is küzdjek?
en egesz eletemben sose tanultam szolfezst, az elso kotelezo szolvezsvizsgamon meg is buktam valami tizen valahany szazalekkal, es kovetkezo evben napi 10-20 perc tanulassal irtam egy 97%-ot. ez 2 eve volt. Most mar 10 eve zongorazom egyebkent :)
17F
Nem butaság a kérdésed!
A konzikban temérdek kiválló zongorista van,akik többnyire 5 éves koruk óta muzsikálnak,tehát 8-9 éve,s emellett zeneovitól tanulnak szolfézst,zeneelméletet,népzenét.
Az évhalasztás jó ötletnek tűnik.A nyelvtanulás is hasznos lehet.
Egy trükk:Kezdj el minél hamarabb magánórákat venni attól a tanártól,akinél felvételizni fogsz!Ha dolgozik veled sokat,azt követeli,ami neki fontos,és tartja sajátmagát olyan jó szakembernek,aki felkészít kivállóan,és fel kelljen venni azután.(Nem olcsó múlatság,de a karriered függ attól.)
Mégegy tanács:Csak akkor indulj zenei pályán,ha az életet nem tudod elképzelmi muzsika nélkül!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Már szeptember óta járok magántanárhoz de szerintetek lehet az probléma konzi felvételibe, hogy csak három évet vizsgáztam le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!