Azoktól kérdezném akik jártak a Best Anglia nyelvsuliba (Blahánál) hogy nulla angol tudásszintről indulva 100 óra után tudtatok e angol alap vagy középfokú vizsgát tenni?
Vagy bármilyen vélemény érdekelne erről suliról.
Nekem mostanába telik le a 100 órám, de sajnos a beszédkézségem még nem az igazi...
Én nem kötöttem garanciát mert az plusz 40 ezer lett volna(így is 120 ezer volt) és csak annyiból állt volna hogyha megbukok a vizsgán akkor kapok még plusz 50 órát,már itt gyanús volt.
Főleg csak a nyelvtant vettük,szavakból csak annyi ragadt rám ami a nyelvtani részt gyakoroltató mondatokban szerepeltek,meg 1-2 fordítás,ill. 1-2 videó,főbb rendhagyó igék,a levélírást nem gyakoroltuk csak 1-szer átvettük a "felépítését".Ennyi.
Anno 0-ról kezdtem el tanulni angolul, de nem csoportban, hanem magántanárnál. Kb 130 óra után mentem középfokúra és simán meglett.
De nem hiszem, hogy csoportban ennyi idő alatt meglett volna,az mindig lassabb.
a maszek véleményem az, hogy pár száz óra alatt LEHETETLEN megtanulni egy nyelvet (még alapfokú szinten sem)! gondoljatok már egy kicsit józanul bele! egy gyerek éveken át "főállásban" nyelvet tanul, és így is kell neki 6-7 év, mire úgy ahogy megy neki. ha komolyan tolod heti 3-4 alkalommal, akkor kb félév - egyév egy középfokú szint. reálisan nézve a dolgokat. nyílván el lehet menni csak úgy próbálkozni is egy vizsgára, de ennek sztem túl sok értelme nincsen. eleve, csak a vizsgára készülés is igényel legalább 2-3 hónapot, hogy úgy menj oda, mint aki valóban meg is akarja csinálni.
biztos vannak őstehetségek akiknek akár már 100 óra alatt is meglehet, de ezeknak az aránya sztem 1000000ből 1.
Az utolsó hozzászolónak írnám hogy ez igaz ugyan amit írtál,de itt a kérdés az volt hogy ki tudott a best angliában 100 óra után vizsgát tenni?(nem a basztatás foka volt a kérdés)
Te levizsgáztál?És hány óra kellett hozzá?-(hozzávéve ha esetleg máshol is tanultál angolt)
Legközelebb olvasd el figyelmesebben a kiírt kérdést!
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!