Leforditanatok angolul nekem valamit?
Figyelt kérdés
nehezen rakok ossze mondatokat.ezt kene angolra: tegnap vettem ezt a cipot,de nagy lett.ki tudod cserelni kisebbre?2016. szept. 30. 21:06
1/7 anonim válasza:
I bought these shoes yesterday but they turned out to be big. Could you change it to smaller ones?
2/7 anonim válasza:
I have bought these shoes yesterday but they're too big. Can I have a smaller one instead (of it)?
(A kicserélni valahogy nekem nem jött ki jól, úgyhogy a második mondat szó szerint "Kaphatok helyette kisebbet?" nem "Ki tudod-e cserélni?")
3/7 anonim válasza:
I bought these shoes yesterday but they are too big. Can you change them to smaller?
4/7 anonim válasza:
A shoes az többesszámban van! Így se nem it, se nem one.
5/7 anonim válasza:
Első vagyok, utolsó: jogos! :) De a present perfect meg a yesterday sem fér össze a 2. válaszolóéban. Szóval a kérdezőnek: az első válasz a jó, de it helyett them.
6/7 anonim válasza:
Az 1-es nagyon rossz. Nem kell mindent elhinni.
7/7 anonim válasza:
Na akkor jól megmondta a 80%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!