Az Ain't milyen igeidőben van?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán látom szövegekben de teljesen random, vagy én vagoyk hülye és valami rövidítés amit nem ismerek?2016. szept. 5. 23:12
1/5 anonim válasza:
Az "isn't", "aren't" vagy "am not" szlengesebb verziója, attól függően, hogy milyen szövegkörnyezetben jön elő.
2/5 anonim válasza:
Az elso valaszolo jol mondja :) . Altalanos tagadas isn't , aren't stb. helyett, azonban hivatalos szovegkornyezetben nem allja meg a helyet.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem köszi.
Például zeneszövegekben is meg kelet találni: "scared to death and scared to shook, ain't no such things as halfway crooks" - Mobb Deep
2016. szept. 6. 09:56
4/5 anonim válasza:
Ahogy írták, szleng, használható a mindennapokban, érteni fogják, de azért a királynőnek ilyet ne mondjál.
5/5 anonim válasza:
A zeneszövegben például szerintem "There is"-t helyettesít. Sokszor abban használják, vagy hétköznapi beszélgetésekben, mivel rövid és könnyű kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!