Mi angolul a betegségtudat szó?
Hogy én se maradjak ki a lepontozásból :)
"awareness of disease"
"disease awareness"
a "knowed diseasousness"-re kifejezésként nincs találat, csak a "knowed"-ra (mert ő a "known" alternatív formája), talán ezért:
A sicknowledge úgy látom egy feltöltő neve.
Kedves lepontozók, köszönjük, hogy mindent elkövettek a segíteni kész emberek elkedvetlenítésében. A rossz hír az, hogy aki tényleg segíteni jár ide, azt rég nem érdeklik a százalékok, még ha meg is döbben néha egy-egy jó válasz nulla százalékán. Ja, hogy az az öröm, hogy a kérdezőt félrevezetitek? Kívánom Néktek, hogy ennél nagyobb örömetek soha ne legyen. :)
Talán még a disease awareness áll a legközelebb.
De az a probléma, hogy ez azt is jelenti, hogy valaki foglalkozik a betegségével, nem hanyagolja el.
Pl. heart disease awareness
Nem petig azt, hogy valaki tudja és elfogadja a betegségét, vagy éppen letagadja vagy nem vesz tudomást róla.
No, ez az, amihez én kicsit sem értek.
Létezik disease knowledge is, nézz rá, az nincs-e közelebb ahhoz, amire Te gondolsz, mert nekem ez tényleg kínai, bocsi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!