S. O. S Angolra leforditaná valaki ezt a pár mondatot?
I live in Hungary. I have got The Book of Mormon from Elders, and now I have been reading it for a few days. This is a new book for me. I'm not a Mormon, only a believer. I have been thinking about I convert maybe, but I am a Calvinist. Are you a Mormon since you were born? I don't speak English very well. This time a good person translated these few sentences, she helped at the request of mine.
Azt, hogy csak egy kicsit beszélek angolul, átírtam csöppet, mert szerintem így jobban hangzik.
I don't speak English very well= Nem beszélek túl jól angolul.
De ha neked jobban tetszik, írhatod úgy, ahogy te mondtad: I only speak a little English.
Lehetnek benne apró hibák, mivel még mindig tanulom az angolt, de minden amit leírtál benne van és teljesen érthető :) (szerintem helyes a fordítás, de javítsatok ki ha hibáztam valahol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!