Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne angol tanárnak tanulnom?

Figyelt kérdés

Hamarosan meglesz a felsőfokú nyelvvizsgám, emellett szabadidőmben szoktam kis srácokat tanítani, és jó visszajelzéseket kapok, emellett szeretem is csinálni. A földrajz is érdekel, ezért arra gondoltam hogy az ELTE angol-földrajz szakra jelentkeznék jövőre, szerintetek érdemes belevágnom? :)

Rossz véleményeket olvasok a tanári pályáról sok helyen :\

2016. aug. 1. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Ennyi információból honnan tudhatnánk nálad jobban, érdemes-e ezt választanod?
2016. aug. 1. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
A tanári pálya nem egy álom, de a nyelvtanárok ez alól szerintem kivételek. A nyelvekből meg lehet élni, mert sok más lehetőséged is van mellette, a tanításon kívül (tapasztalat). Ezért nem nyomaszt annyira a megélhetési probléma és a sok neveletlen gyerek.
2016. aug. 1. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem csak akkor érdemes, ha cégeket tudsz magad köré építeni. Angoltanár annyi van mint a szemét. És jó ötleteidnek kell lenni, nem pedig az ilyen szutyokmarketingek, hogy 20 nap alatt angolul, meg azonnali tudás meg a társaik...
2016. aug. 1. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt csak szeretetből lehet csinálni. Vagyis ha a pénz nem probléma.
2016. aug. 1. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szereted az angolt és tudod is akkor miért ne? Viszont jól gondold meg,hogy magántanárnak mész vagy egy iskolában fogsz tanítani. Ezt csak azért mondom, mert a magántanár jobban keres.
2016. aug. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!