Szerintetek érdemes lenne angol tanárnak tanulnom?
Figyelt kérdés
Hamarosan meglesz a felsőfokú nyelvvizsgám, emellett szabadidőmben szoktam kis srácokat tanítani, és jó visszajelzéseket kapok, emellett szeretem is csinálni. A földrajz is érdekel, ezért arra gondoltam hogy az ELTE angol-földrajz szakra jelentkeznék jövőre, szerintetek érdemes belevágnom? :)
Rossz véleményeket olvasok a tanári pályáról sok helyen :\
2016. aug. 1. 11:10
1/5 anonim válasza:
Ennyi információból honnan tudhatnánk nálad jobban, érdemes-e ezt választanod?
2/5 anonim válasza:
A tanári pálya nem egy álom, de a nyelvtanárok ez alól szerintem kivételek. A nyelvekből meg lehet élni, mert sok más lehetőséged is van mellette, a tanításon kívül (tapasztalat). Ezért nem nyomaszt annyira a megélhetési probléma és a sok neveletlen gyerek.
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak akkor érdemes, ha cégeket tudsz magad köré építeni. Angoltanár annyi van mint a szemét. És jó ötleteidnek kell lenni, nem pedig az ilyen szutyokmarketingek, hogy 20 nap alatt angolul, meg azonnali tudás meg a társaik...
4/5 anonim válasza:
Ezt csak szeretetből lehet csinálni. Vagyis ha a pénz nem probléma.
5/5 anonim válasza:
Ha ennyire szereted az angolt és tudod is akkor miért ne? Viszont jól gondold meg,hogy magántanárnak mész vagy egy iskolában fogsz tanítani. Ezt csak azért mondom, mert a magántanár jobban keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!