50 nap alatt francia középfokot lehetséges?
és használd a goole fordítót, hasznodra lesz, írtad tudsz angolul, akkor ismered azokat amik nekünk ragok,ba, be, on, stb. írd be angolul és tedd francia fordításra,
és úgy tudom hogy az angoloknál is kötelező kitenni a létigét.
van, vannak,
a franciába meg főleg!!!
link, Google fordító
köszi mindenkinek a segítséget. Igen. angolról-franciát is tanulok. :) egyébként nekem könyvekből lassabban megy, nem vagyok jó az írásképből való tanulásra. De az auditív+vizuális képességeimet kihasználom, szerencsére a francia népszerű nyelv, és sok az anyag. (Pimsleur + Rosetta Stone)
A tell me more French pedig játékos (bár fárasztó :D)de segíti az érzelmi alapon való megjegyezést, ráadásul az utóbbi kettő a kiejtést is elemzi. Már egy napja tanulom, de a kiejtés eddig tényleg legalább annyira szabálytalan, mint az angolban.
A duolingót is csinálom..
tudom nem a mennyiség számít, de ez a sok online program jól kiegészíti egymást.
:) remélem 1 hónap múlva is ennyire elszánt leszek, mert amúgy megtetszett a nyelv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!