50 nap alatt francia középfokot lehetséges?
Milyen szintről indulsz?
A nyelv tipikusan az a dolog, amit nem lehet rövid idő alatt felépíteni, mert le is kell "ülepednie" a tanult dolgoknak. Rutin kell, azt nem lehet erőltetni. Napi 5 óra tanulással nem leszel előrébb, mint napi 2vel, viszont garantáltan megutálod a nyelvet a végére.
most nem dolgozok, csak részmunkaidőben. Fizetéskiegészítést kapnék ha a szeptember 10-ei origon sikeresen átmennék, elég magasat.. gondoltam könnyebb, mint a német.. a németre is lenne ennyi időm
angolt jól beszélem, felsőfokot is letettem. Ez esetleg előny lehet?
Francia kellene. de köszi a válaszokat. csak most kaptam értesítést erről az egészről. :(
50 nap alatt naponta 2-3órával akkor meddig lehet eljutni?
elméletileg az is elég ha papír nélkül érzem magam középfokú szinten, (céges szakmai (gazdasági) továbbképzés) indulna szept középtől. a kollégák azt mondják, hogy munka mellett alig bírták és nagyon kemény :S
ha nem kell papír, akkor indíts! semmit sem veszíthetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!