B2 típusú, angol nyelvvizsgához mennyi idő kell a felkészüléshez?
Figyelt kérdés
A nyáron jelenleg az a célom, hogy angol nyelvvizsgát tegyek, ugyanis jövő májusban érettségizek és nem sok időm lesz utána tanulnom az egyetem miatt. Lehetséges az, hogy 1,5 hónap alatt sikeresen le tudjam tenni? Középhaladó szinten vagyok, beszélnek sajnos nem merek, mert eléggé hiányos a szókincsem, de a nyelvtannal sose volt problémám. Milyen típusú nyelvvizsgát tudtok ajánlani? Origo, TELC, IELTS stb... 18/F2016. júl. 16. 11:17
11/23 anonim válasza:
Akkor milyen középhaladóról beszélsz?! Nyelvvizsgára jelentkezés MOST! Külön készülés nélkül! Már az intermediate-tel is el lehet menni nyelvvizsgázni. A középhaladó a pre-.
12/23 A kérdező kommentje:
Na ez szuper. Annyi még hogy közép szóbelihez milyen könyvet tudtok ajánlani?
2016. júl. 16. 18:52
13/23 anonim válasza:
Én a BME nyelvvizsgát tudom ajánlani. Felvételihez ezzel is megkapod a plusz pontot. Rettentően könnyű. Másfél év kihagyás után (ugyanis 10-ben érettségiztem belőle), 12-ben (az érettségire való készülés mellett) másfél, két hónap alatt felkészültem rá (és nem csak éppen meglett). A BME-nek van felkészítő könyve.
14/23 anonim válasza:
BME-re nehogy elmenj direkt buktatnak, hogy beszedjenek mg 20 000 ret eszedbe ne jusson! csak a TELC vagy az EuroExam
15/23 anonim válasza:
Azt buktatják "direkt", aki nem éri el a kívánt szintet. A BME egy kifejezetten tisztességes nyelvvizsga!
Szóbelihez: [link]
16/23 anonim válasza:
Azért az, hogy milyen szintű könyvet vettek, nem feltétlenül árulkodik arról, hogy milyen szinten van a tanuló. Az Intermediate a Headwayből simán teljesíthető egy tanév alatt középfokútól messze lévő nyelvtudással.
17/23 anonim válasza:
13. vagyok... Legalább 6 ismerősöm ment BME-re és ebből egy bukott. Ő szegény valóban nyelvi analfabéta volt... Év végén elment TELCre is, azon is bukott, úgyhogy nem gondolnám, hogy direkt buktatták.
18/23 anonim válasza:
Szókincs nélkül felejtős, nem lesz időd mindent szótárazni.
A BME nyelvvizsgára meg véletlenül se menj, köztudottan rossz, illetve rakás olyan ismerősöm van, akinek tök jól ment, ott meg elkaszálták.
Ahogy már írták, Telc vagy Euro.
19/23 anonim válasza:
Azt buktatják "direkt", aki nem éri el a kívánt szintet. A BME egy kifejezetten tisztességes nyelvvizsga!
mennyi jutalékot kapsz a BME-től hogy reklámozod őket? nyilván egy bukásból ki tudják fizetni itt a reklámozást. A BME igenis buktató aki nem hiszi járjon utána.
Telc, EuroExam.
20/23 anonim válasza:
2 hét. Persze, ha már tudsz valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!