Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » B2 típusú, angol nyelvvizsgáho...

B2 típusú, angol nyelvvizsgához mennyi idő kell a felkészüléshez?

Figyelt kérdés
A nyáron jelenleg az a célom, hogy angol nyelvvizsgát tegyek, ugyanis jövő májusban érettségizek és nem sok időm lesz utána tanulnom az egyetem miatt. Lehetséges az, hogy 1,5 hónap alatt sikeresen le tudjam tenni? Középhaladó szinten vagyok, beszélnek sajnos nem merek, mert eléggé hiányos a szókincsem, de a nyelvtannal sose volt problémám. Milyen típusú nyelvvizsgát tudtok ajánlani? Origo, TELC, IELTS stb... 18/F
2016. júl. 16. 11:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hónap elég volt, de már volt gyakorlatom beszédben...
2016. júl. 16. 11:20
 2/23 A kérdező kommentje:
És hol tetted le a nyelvvizsgádat?
2016. júl. 16. 11:28
 3/23 anonim ***** válasza:
Ezt a "középhaladó" szintet hogyan mérted fel?
2016. júl. 16. 11:41
 4/23 |Orfeusz| ***** válasza:

Az iskolában milyen az angol oktatás és hogy megy ott az angol? A tanárodat érdemes lenne megkérdezni.

Én az Euroexamet ajánlom, ott nem kell sokat beszélni.

2016. júl. 16. 11:41
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem lehet kipróbálnak néhány próbanyelvvizsgát. Akkor reális a másfél hónapos készülődés, ha legfeljebb nem sok hiányzik most ahhoz, hogy teljesítsd.
2016. júl. 16. 12:00
 6/23 anonim ***** válasza:
nekem 2 hónap volt, persze mindannyian más szintről indulunk ezért nehéz megmondani. Én 1 hónapot töltöttem az írásbelire ahoz volt TELC-es felkészítő könyvem (7 feladat volt benne 2012-ben anno) és 1 hónapot szóbelire habár az nekem mindig jobban ment, ott másokkal kell majd beszélgetni. Hajrá (TECL-hez menj csak, az összes többi szar)
2016. júl. 16. 12:05
 7/23 anonim ***** válasza:

Én az Euros vizsgát tudom ajánlani, én is azt tettem, nekem nagyon bejött. Második nyelvem csak az angol, beszédben én sem vagyok kiemelkedő, de 100%-os szóbelit csináltam 3 hetes tanfolyam után. Nagyon kedvesek voltak, élveztem a vizsgát, biztos vagyok benne, hogy náluk csinálom a következőt is. Mindenképp nézz meg pár régebbi feladatsort a többi nyelvvizsgából is, hogy kiderüljön, melyik megy a legjobban!

Sok sikert! :)

2016. júl. 16. 12:16
 8/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!
2016. júl. 16. 15:10
 9/23 anonim ***** válasza:
A nyelvtanoddal nem mész semmire, nem az kell a nyelvvizsgára, hanem szókincs. Nem tudjuk, milyen szinten állsz, mit takar a középhaladó, az iskolában milyen tankönyv melyik kötetéből tanultok? Kevésnek tűnik a másfél hónap. Max ha mindennap több órát foglalkozol vele, és hasznos egy tanár. Én az origot ajánlom. Például az ikolában milyen tankönyv melyik kötetéből tanultok?
2016. júl. 16. 15:56
 10/23 A kérdező kommentje:
A new english file upper intermediate könyvből tanulok ott is már a végén járok
2016. júl. 16. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!