Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Aki azt mondja, hogy az...

Aki azt mondja, hogy az Eszperantó könnyű az valaha tanulta ezt a nyelvet vagy csak azért mondja mert valaki ezt mondta neki?

Figyelt kérdés
3 hónap alatt megtanulható, ki hiszi el?
2016. júl. 3. 21:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én 2015. júniusàban vàgtam bele, az év szeptemberében első probàlkozàsomat siker koronàzta, ennek a nyelvnek köszönhetem a doktori címemet. 😊 Egy 120 óràs kurzusra jàrtam, mellette otthon is becsülettel készültem. A többi nyelvhez képes üdítő és szorakoztató volt szàmomra, de tanulni ezt is kell, de nem mindegy hogy éveket, vagy hónapokat. Az persze màr egy màsik kérdés, hogy nem feltétlen fogod alkalmazni, de amennyiben sürgető a vizsga csak ajànlani tudom!
2016. júl. 26. 08:09
 12/12 Garpe ***** válasza:

60 nap alatt megtanultam. Az, hogy könnyű itt annyit jelent, hogy elég viszonylag kevés munkát belefektetni, néhány egyszerű szabályt megjegyezned és lényegében rengeteg mindent tudsz. Nem kell vele sokat szöszölni. Azaz rövid idő alatt némi, de mondjuk az angolhoz képest evés gyakorlással el tudsz jutni arra a szintre, hogy tudj emberekkel bezsélgetni illetve, hogy mondjuk tudj olvasni (pl.: úgy a 40nap táján én simán értettem a bibliát).

Ettől függetlenül a szavakat meg kell tanulni, de mivel mint a legót kis darabkákból tudod összeépíteni így egyszóval van hogy 30-at megtanultál

2016. szept. 7. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!