Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Diploma megszerzéséhez ugyebár...

Diploma megszerzéséhez ugyebár szükség van egy középfokú "C" típusú nyelvvizsgára. Már majdnem mindenhol kikötés az, h. EU nyelvből (eszperantó, lovári kilőve) de mi a helyzet a JELNYELVvel?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
időt
2011. jan. 21. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is köszönöm a visszajelzést. Sajnos rég voltam egyetemista, és nem is érintett annak idején a dolog, ezért nem értek a témához. Nem tudom pontosan, mennyire köti az egyetemet a saját maga által leírt Szabályzat kétértelműség esetén. Csak arra gondoltam, hogy ha számít a dolog, érdemes lehet szakembert megkérdezni (akár az egyetemen belül, akár saját jogász szakértőt).

Az is lehet, hogy tévedtem, és az egyetemet még fogalmazási pontatlanság esetén sem nem köti semmi, hogy a számodra kedvezőbb értelmezést kövesse. Szóval ezt nem tudom, csak arra gondoltam, hogy érdemes lehet utánanézni.

2011. jan. 22. 11:23
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

Mindenesetre sok sikert kívánok Neked.

Én az amerikai jelnyelvbe kezdtem bele. (Azért abba, mert azt otthon gépnél is el lehet kezdeni, olyan sok anyag van feltéve a netre ingyen). Nagyon tetszik, sajnálom is, hogy nem kezdtem korábban.

[link]

[link]

mármint persze magyar jelnyelv szótárat találtam a hallatlan.hu-n, de folytonos élőbeszédre és nyelvtanra több amerikai anyagot találtam online. Egyelőre ezt kezdem, hogy legalább a jellegével tisztában legyek, tanfolyamra most nem tudok járni.

2011. jan. 23. 11:26
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is sok sikert kívánok neked az amerikai jelnyelv elsajátításához!

Egyébként már elkezdtem a német alapfokú nyelvvizsga tanfolyamot, ami után megpróbálkozom a középfokkal is, jó lenne, ha sikerülne, de a jelnyelvet is el akarom sajátítani ezek után..

Köszööm még egyszer! :)

2011. jan. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!