Orosz vagy francia éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Már csak 2 napom maradt választani. 10. osztályos vagyok, jövőre lehet felvenni az angol mellé még egy idegen nyelvet. Melyik hasznosabb, és melyik nehezebb?2016. máj. 30. 21:36
1/4 anonim válasza:
Inkább végre már angolból nyelvvizsgázz le!
2/4 MrPifta válasza:
attól függ, mire szeretnéd használni. Ha eszed ágában sincs keletre menni, akkor francia.
4/4 anonim válasza:
Ahogyan előttem írták, amire használni akarod. Mindkettőt megéri, mivel mindkét országban kevesen beszélnek angolul. Azt válaszd, amelyik jobban tetszik, hogy ne legyen kínszenvedés tanulni. Nekem az orosz jobban tetszik, de ha neked mindegy és különösebb terved nincs az orosszal, akkor inkább a franciát válaszd! Európán belül a franciának nagyobb hasznát vennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!