Mennyi tanulás kell egy középfokú nyelvvizsga megszerzéséhez? (angol)
500 angol óra után lehet menni vizsgázni
és 15 múltam és (igaz tanulok régen angolt de nem érdekelt csak annyi h 2-3 as meglegyen (minden másból 4-5 voltam csak utáltam az angoltxD)
most heti 16 van és májusban megyek középfokúzni, am elég nehéz a vizsga, de ha már előtte is tanúltál angolt akk kb 50-100 óra még kell hozzá.
Ha jól megy az angol, vagyis megérted a külföldi szövegeket, megérted a filmeket, önállóan írsz angol szövegeket, az már jó. (kevés hibával)
Azonban nyelvvizsgára egy picit több kel. Nem csak az angol tudásodat mérik, hanem azt is, hogy hogyan tudsz kevés idő alatt ismeretlen szöveggel boldogulni. Ráadásul az improvizáció is nagyon fontos.
Például nem egy olyan esetet olvasni, hogy valaki kint töltött 2-3 évet külföldi országban, majd hazajött, elment egynyelvű nyelvvizsgára, és megbukott.
Ki kell választani a neked megfelelő vizaközpontot (PL. ha rosszul megy a hallás utáni értés, akkor nem érdemes ECL-re, vagy TELC-re menni)
Az utolsó pár hétben csak a nyelvvizsga próbavizsgáit szabad csinálni, hogy belerázódj az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!