Ha én középsuli után orosz szakra szeretnék menni akkor ugye annak nem kitétele az hogy én előtte oroszt tanuljak a középsuliban?
Figyelt kérdés
A japán, szlovák, portugál stb... szakokra is ugye ugyan ez vonatkozik?2010. ápr. 10. 13:37
1/7 anonim válasza:
Persze, az orvosira jelentkezőknek sem kell biosz meg kémia érettségi...
2/7 anonim válasza:
Első: Ha jól érzem az iróniát a hangodban, akkor jó nagyot tévedsz. Ugyanis orosz szakra nem kell orosz nyelvtudás!!!
Japánra sem kell. Gyanítom portugálra és szlovákra sem.
De pl anglisztikához és germanisztikához kell (méghozzá kötelezően emelt szintű érettségi).
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a második válaszolónak! :)
2010. ápr. 10. 14:04
4/7 anonim válasza:
Én már harmadéves vagyok japán szakon, és úgy jöttem ide, hogy előtte nem tanultam.
Nyelvtudás, csak az angol, német, olasz, francia, spanyol szakokra kell.
5/7 anonim válasza:
Ahol kell tudni nyelvet, azt általában kérik érettségi tantárgyként. Pl. anglisztika - emelt angol, germanisztika- emelt német. Szlavisztikára úgy tudom, nem kell, és akiktől hallottam a nulláról nagyon jól megtanultak oroszul!
6/7 anonim válasza:
én nem értem, hogyhogy egyikre kell a másikra meg nem ?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
Gondolom azért van h az egyikre kell a másikra nem mert pl oroszt, vagy japánt nemigazán lehet tanulni középsuliban, de vannak elvetemültek akik meg szeretnék tanulni az adott nyelvet...
2010. ápr. 10. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!