Hogyan érjem el a 80%-ot?
Előrehozott középszintű angol érettségit teszek jövőhéten. Gyakoroltam rá eleget úgyhiszem, -és még most az utolsó pillanatokban is ezt teszem-.
Itthon a napokban megcsináltam 3 teljes érettségit -majd még fogok többet is- a writing nélkül -mert ugye azt magamnak nem tudom javítani- 65, 70 és 73%-osak lettek. Oké hogy ehhez hozzá jön majd a writing -ami remélhetőleg jó lesz- az fel tudja húzni annyira, hogy az írásbelim elérje a 80%-ot?
Igazából a 70%-al sincs semmi bajom, de azért csak jó lenne az ötös határt elérni -legalább-
Viszont ha 65% vagy attól lejebb csúsznék érettségin az már nagyon zavarna...
Hogyan tudnám mégjobbá tenni az eredményem?
Mit csináljak a vizsga előtti napon?
Mit csináljak közvetlenül a vizsga előtt?
Akárkinek van valami jó tanácsa, ötlete kérem írja meg!
Előre is köszönöm! :)
Szókincs nagyon fontos! Egyszer csináltam egy próbanyelvvizsgát középszinten és feladatokat buktam el azon, hogy bizonyos kulcsszavaknak nem tudtam a jelentését.
Ez mondjuk 2 éve volt. Ami nekem rengeteget segített, az az, hogy rászoktam hogy szinte mindent angolul nézek/olvasok. Sorozatok, filmek, cikkek stb. Ez nyilván egy hét alatt nem fog változást hozni, de hosszabb távon nagyon feljavítja az angolodat.
Sok sikert a vizsgához!
Halihó!
Gondoltam, beszámolok az eredményről:
87 pontom lett a 117-ből
ami azt jelenti, hogy az íráhúsbelim: 74,36%
Amit max. pontszámos szóbelivel felhúzhatok 80%-ra....
Csak az a baj hogy a szóbeli nem az erősségem... :(
mert köteleztek rá a tanárok, mert nyelvi előkészítő szakon vagyok.
Amúgy meg kösz hogy gyengének nevezel! Annyira jól esett.
Figyelj akkor lehetne beszólásod, ha egy gyenge hármast, vagy kettest írtam volna!
Úgyhogy fogd be a szád, vagy változtasd meg a gondolkodásmódod, mert mivel nem mindenki tökéletes, ezért ez az eredmény jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!