Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan érjem el a 80%-ot?

Hogyan érjem el a 80%-ot?

Figyelt kérdés

Előrehozott középszintű angol érettségit teszek jövőhéten. Gyakoroltam rá eleget úgyhiszem, -és még most az utolsó pillanatokban is ezt teszem-.

Itthon a napokban megcsináltam 3 teljes érettségit -majd még fogok többet is- a writing nélkül -mert ugye azt magamnak nem tudom javítani- 65, 70 és 73%-osak lettek. Oké hogy ehhez hozzá jön majd a writing -ami remélhetőleg jó lesz- az fel tudja húzni annyira, hogy az írásbelim elérje a 80%-ot?

Igazából a 70%-al sincs semmi bajom, de azért csak jó lenne az ötös határt elérni -legalább-

Viszont ha 65% vagy attól lejebb csúsznék érettségin az már nagyon zavarna...

Hogyan tudnám mégjobbá tenni az eredményem?

Mit csináljak a vizsga előtti napon?

Mit csináljak közvetlenül a vizsga előtt?

Akárkinek van valami jó tanácsa, ötlete kérem írja meg!

Előre is köszönöm! :)

2016. ápr. 28. 22:35
 1/10 anonim válasza:
A szótárazás elengedhetetlen. Ezenkívül próbálj taktikázni a feladatokkal, kulcsszavakat ha mondjuk aláhúzod stb.
2016. ápr. 29. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Szókincs nagyon fontos! Egyszer csináltam egy próbanyelvvizsgát középszinten és feladatokat buktam el azon, hogy bizonyos kulcsszavaknak nem tudtam a jelentését.

Ez mondjuk 2 éve volt. Ami nekem rengeteget segített, az az, hogy rászoktam hogy szinte mindent angolul nézek/olvasok. Sorozatok, filmek, cikkek stb. Ez nyilván egy hét alatt nem fog változást hozni, de hosszabb távon nagyon feljavítja az angolodat.

Sok sikert a vizsgához!

2016. ápr. 30. 00:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Későn tetted ki a kérdést :) Amit most tudsz még tenni hogy végig csinálod az összes eddigi volt feladatlapot ! Az sem baj ha az írásos feladatokat is megcsinálod sőőt ... , lehet fogsz itt-ott hibázni de a rutint abból is meg kell szerezni !
2016. máj. 1. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Sok függ attól is hogy a "vizsgastressz" mit hoz ki belőled. A próbaérettségieim nekem is 70-80% körül voltak, a végén viszont 96% lett mindennel együtt, mert éles helyzetben jobban figyeltem. Nyilván ez emberfüggő, de lehet veled is ez a helyzet.
2016. máj. 1. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Hidd el magadról , hogy képes vagy rá.
2016. máj. 1. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Hajrá!
2016. máj. 1. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Halihó!

Gondoltam, beszámolok az eredményről:

87 pontom lett a 117-ből

ami azt jelenti, hogy az íráhúsbelim: 74,36%

Amit max. pontszámos szóbelivel felhúzhatok 80%-ra....

Csak az a baj hogy a szóbeli nem az erősségem... :(

2016. máj. 27. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Ne haragudj meg de nem értem hogy minek csinalsz előrehozott érettségit ha ilyen gyenge vagy angolból, azért egy középszint nem nehéz...
2016. máj. 31. 08:27
 9/10 A kérdező kommentje:

mert köteleztek rá a tanárok, mert nyelvi előkészítő szakon vagyok.

Amúgy meg kösz hogy gyengének nevezel! Annyira jól esett.

Figyelj akkor lehetne beszólásod, ha egy gyenge hármast, vagy kettest írtam volna!

Úgyhogy fogd be a szád, vagy változtasd meg a gondolkodásmódod, mert mivel nem mindenki tökéletes, ezért ez az eredmény jó!

2016. jún. 1. 06:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha neked ez jo.... Semmi gond 😂
2016. jún. 1. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!