Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Olaszt vagy a franciát tanulja...

Olaszt vagy a franciát tanuljam? Mondanátok érveket mindkettőhöz ha tudtok?

Figyelt kérdés
Egyszerűn nem tudok dönteni..
2016. ápr. 17. 21:12
 1/3 anonim válasza:
Mire akarod használni őket a jövőben? Miért szeretnéd tanulni őket? Én azt mondanám, hogy a franciával többre mész, de ha te Olaszországban szeretnél tolmácskodni akkor teljesen feleslegesen tanulnád a franciát :D Részleteket pls...
2016. ápr. 18. 14:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Angol mellé szeretnék még egy idegen nyelvet. A kettő közül kell választanom. Szerinted/ szerintetek a francia jó döntés lenne?
2016. ápr. 18. 15:25
 3/3 Pierre Capretz ***** válasza:
Azt válaszd, amelyiknek jobban tetszik a kultúrája, ahova szívesebben elutaznál. Amelyiken több filmet néznél, könyvet, weboldalt, fórumot olvasnál. Az olasz a többségnek sokkal könnyebb szerintem, ez lehet még szempont. De én abszolút azt javaslom, hogy érzelmi alapon döntsél. Ha neked ez kérdés, akkor nincs olyan szakmád, amiben az egyiket egyértelműen hasznosítani tudod. Sokkal könnyebb úgy tanulni, hogy ha szereted az adott nyelvet és szívesen használod.
2016. ápr. 22. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!