Tanult már valaki közületek idegen nyelven idegen nyelvet? (angol-francia)
Nem nagyon van tapasztalatom még de én egy két órát belefektettem Német illetve az Orosz nyelvnek a megismerésébe angolul.
Azt kell, hogy mondjam, hogy azzal a tudással ami neked is megvan simán mehet a tanulás és.mivel az angolt is használod így az is fejlődhet.
Én úgy gondolom, hogy nem nehezebb úgy tanulni ha az ember tud megfelelően angolul úgyhogy szerintem nyugodtan vágj bele és sok sikert mind a vizsgákhoz mind a nyelvtanuláshoz.
Nagyon komolyan javítja az esélyeidet, hogy tudsz angolul, mert sokkal több jól összerakott könyv/módszer közül választhatsz. Én 5 nyelven tudok/tanulok, nyelv szakos bölcsész végzettségem van, kisgyerek korom óta szerelmem a nyelvtanulás, nem tudom összeszámolni hány könyvből, applikációból tanultam. Egyértelműen a French In Action a legjobb, amivel valaha találkoztam. Nem véletlenül használom Capretz, a szerző nevét válaszíráshoz. [link]
Itt találsz még róla leírást.
Egyébként van egy olyan elmélet ("létra-elv"), hogy ha sok nyelven akarsz megtanulni, érdemes mindig az utolsó alapján tanulni a következőt. Tehát neked most angolul a franciát, aztán mondjuk franciául az olaszt, stb. Ebben az lenne a ráció, hogy kevésbé kevered őket, ráadásul még tovább gyakorlod azt, amit azelőtt tanultál, tehát itt az angolt. Én csak biztatni tudlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!