Nyelvvizsgán ki lehet menni mosdóba?
Figyelt kérdés
Gondolom nem, de azért 3 óra elég hosszú. Főleg ha izgulsz is :DD2016. márc. 2. 19:55
11/12 anonim válasza:
Én az ITK-nál vizsgáztam, Szarvason. Itt csak a nyelvi teszt után lehetett elhagyni a termet, de csak úgy, hogy a felügyelő tanárnak oda kellett vinni minden papírt, és ráírta hogy mikor mentem ki és mikor jöttem vissza. Semmi ellenőrzés, semmi más nem volt a mosdóban.
12/12 anonim válasza:
Régi kérdés, de, ha valaki rákeresne!
Origonál nálunk ki lehetett menni, a vizsgáztató ráírta a lapra, hogy mikor mentél ki, mikor jöttél vissza, de nem volt semmi ellenőrzés (a telefont kikapcsolva az asztalodra kellett tenni, tehát látták volna, ha magaddal viszed), és nem is kísértek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!