Nyelvvizsgán ki lehet menni mosdóba?
Figyelt kérdés
Gondolom nem, de azért 3 óra elég hosszú. Főleg ha izgulsz is :DD2016. márc. 2. 19:55
2/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne? (Megfelelő kísérettel)
3/12 A kérdező kommentje:
Tényleg? De honnan tudják, hogy nem csalsz, amíg a fülkében vagy?
2016. márc. 2. 20:02
4/12 anonim válasza:
nálunk úgy volt, hogy a teszt és a levélírás között lehetett kimenni egyesével. Előtte ellenőrizték a mosdókat, nálad meg nem lehetett semmi. Az ajtó előtt meg állt egy ember, aki figyelt, és kb egy percet tölthettél bent, utána kopogott.
5/12 A kérdező kommentje:
EZ milyen típusú nyelvvizsga volt?
2016. márc. 2. 20:11
6/12 anonim válasza:
Ez azért elég durva, hogy kakilás közben rádkopognak.
Ne menjetek ilyen helyre vizsgázni!
7/12 anonim válasza:
Most nem azért emberek, de ha szövegértési problémátok van, miért engem kell lepontozni?! #2-es vagyok, engem lepontoztok, aki meg utánam leírja kb. u.azt, az meg 100%-ot kap. Hogy van ez?!
8/12 A kérdező kommentje:
A témára visszatérve... Akinek van ilyen tapasztalata (ment már ki nyelvvizsga közben, vagy látott valakit kimenni) milyen típusú vizsga volt?
2016. márc. 4. 16:20
9/12 anonim válasza:
Dexam B2, csak a folyosóig jött.
10/12 anonim válasza:
én is DEXAM B2-n voltam, engem bekisért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!