Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Aki volt most DExam írásbeli...

Aki volt most DExam írásbeli nyelvvizsgán. Kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés

2016. febr. 18. 21:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképpen. Gyakorlás az egész lényege. Csak az is fontos, ha pl megírsz egy levelet, valaki ellenőrizze le neked, és a hibáid (ha van) javítsa ki. És tudod utána, hogy mit csináltál rosszul. Szerintem sok könyv közül lehet válogatni, B2 szintű legyen. A szókincs bővülés is nagyon fontos, én feladatokból mindig kiszótáraztam az ismeretlen szavakat és megtanultam. Vagy pl megnéztem egy filmet először felirattal, aztán felirat nélkül. Beszélni nem értem miért nem beszélsz. Ha kint éltél külföldön azért gondolom muszáj volt megszólalnod. Nem fog senki kinevetni vagy valami olyasmi. Kiejtésed is fejlesztheted ha angol nyelvű videókat nézel, vagy sorozatot. :)
2016. febr. 20. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha a világ legtehetségesebb nyelvtanulójának tartod magad és ilyen régóta tanulsz angolul akkor nem értem miért a dexamra akarsz menni. Ilyen paraméterekkel bevállalhatnál nehezebbet is. Vagy ha ennyire fontos, akkor menj el két nyelvvizsgára, valamelyik csak sikerül.
2016. febr. 20. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
"legtehetségtelenebb", olvasd vissza. Ha a legtehetségesebbnek tartanám magam, gondolom már nem az angol középfokon nyavajognék. :D
2016. febr. 20. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, ezt félre olvastam :D
2016. febr. 21. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!