Aki volt most DExam írásbeli nyelvvizsgán. Kinek hogy sikerült?
Nekem 72% lett.:)
Gratulálok akinek meglett, akinek meg nem az ne búslakodjon. Elsőnek én is megbuktam, 2 ponton ment el, de másodjára most sikerült :)
Kedves Mindenki!
Gratula annak, akinek sikerült és kitartás annak, akinek nem! Lenne egy-két kérdésem, ha nem bánjátok. Én Áprilisban szeretnék menni DExam-re (közép). Saját bevallásom szerint, én a világ legtehetségtelenebb nyelvtanulója vagyok. 10 éve tanulok angolul, 1 évet kint éltem, de még mindig nem beszélek. Most nagyon fontos lenne, hogy sikerüljön, mert meglenne a diplomám és a felvételim is egyszerre. Mit gondoltok, ha az Into Europe könyv feladatai jól mennek, van esélyem? A szövegértés nekem kifejezetten könnyű a könyvből, olvasva, hallásra is. Levél írást még gyakorolnom kell, mert a szövegalkotás nehezen megy. A szóbeliről még nincsenek elképzeléseim, tényleg nem merek megszólalni. Mit gondoltok, így legalább az írásbeli összejöhet? A másik, hogy hogy-hogy már tudjátok is az eredményt? Az nem később szokott kiderülni? Köszönöm a választ, ha valaki időt szán rám és elnézést, hogy ide pofátlankodtam. Még egyszer gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!